A Little Relish on kokonaan Chantelle Gradyn tekemä online-ruokalehti. Viimekuussa julkaistusta ihka ensimmäisestä numerosta löydät esimerkiksi ohjeet pizzapohjaan ja tomaatti-timjamirelissiin, sekä kasan ravintola-esittelyitä ja uutuus herkkuja. Osa Australialaisten ruokajulkaisuiden viehätyksestä johtuu maantieteellisistä eroista- Nyt Aussit nauttivat keväästä, ja syksyn keskellä kesäiset kuvat näyttävät niin ihanan vehreiltä että..! Toisalta, Chantelle ei käytä erityisesti sesonkiin sidottuja ruoka-aineita, joten reseptit sopivat hyvin tänne syksyiseen Suomeenkin. Chantellella on myös blogi, Little Things.
sunnuntai 9. lokakuuta 2011
A Little Relish
A Little Relish on kokonaan Chantelle Gradyn tekemä online-ruokalehti. Viimekuussa julkaistusta ihka ensimmäisestä numerosta löydät esimerkiksi ohjeet pizzapohjaan ja tomaatti-timjamirelissiin, sekä kasan ravintola-esittelyitä ja uutuus herkkuja. Osa Australialaisten ruokajulkaisuiden viehätyksestä johtuu maantieteellisistä eroista- Nyt Aussit nauttivat keväästä, ja syksyn keskellä kesäiset kuvat näyttävät niin ihanan vehreiltä että..! Toisalta, Chantelle ei käytä erityisesti sesonkiin sidottuja ruoka-aineita, joten reseptit sopivat hyvin tänne syksyiseen Suomeenkin. Chantellella on myös blogi, Little Things.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti