tiistai 14. kesäkuuta 2011

Online Crush-Sweet Paul MagazineOlen ihan hulluna kaikenlaisiin lifestyle ja ruokalehtiin ja niitä kertyy vuodessa melkein metrin korkuinen pino. Haluaisin tietenkin säästää ne kaikki, mutta eihän se ole mitenkään mahdollista. Viimeksi kun raahasin lehtiä paperikeräykseen ja kirpputorille, päätin että vähennän niiden ostamista. Sisustus- ja muotilehtiin tulee harvoin palattua myöhemmin, mutta sen sijaan ruokalehdistä voi joskus jäädä joku resepti kaivelemaan ja niitä sentään tulee silloin tällöin selattua vanhempiakin numeroita. Huh, mitä paperin haaskausta... 
Aina välillä löydän jonkun aivan ihanan nettilehden, mutta sitten unohdan nimen ja osoitteen, ja se siitä. Niimpä aion, osana paperilehtien välttelemisoperaatiotani, postata tänne parhaat online-lehdet, jotta nimet ja linkit pysyvät tallella ja ehkä joku teistä lukijoista löytää suosikkinsa samalla. Ja mikä parasta, se on ilmaista!
Tällä kertaa ihastuksen kohteena Sweet Paul Magazine . Piti lukea kynä ja ruutulehtiö kädessä, jotta sain kaikki ihanat reseptit talteen. :) Tulostinkin olisi tietty voinut ajaa saman asian. Ai niin, koiranomistajille tiedoksi, että joka numerossa on yksi makupalaresepti myös hauvoille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti